02 93209 68, 0888 832 172 English

Новини

Нова версия на курса за CCNA 7.0

На 10 декември 2019 г. официално излязоха новите курсове за Networking Academy CCNAv7, в съответствие с наскоро обявените актуализации на Cisco Network Associate сертификатите, които вече са достъпни на английски. В допълнение към новия курс също така се пуска Packet Tracer версия 7.3.0.

Новите курсове CCNAv7 вече са достъпни на NetAcad.com на английски език. Трите курса са:

1. CCNv7: Introduction to Networks

2. CCNAv7: Switching, Routing, and Wireless Essentials

3. CCNAv7: Enterprise Networking, Security, and Automation

Всеки курс се състои от приблизително седемдесет часа учебни материали и заедно те заместват четирите съществуващи курса на CCNA версия 6.

В допълнение към тези курсове на разположение е и Bridge course CCNAv7, който ще помогне на студентите, които понастоящем са в курсове на CCNA, да се подготвят за новия сертификационен изпит.

Новата учебна програма е разработена с цел да помогне на студентите да придобият уменията, необходими за новото мрежово и цифрово бъдеще. Новите теми включват безжични връзки, сигурност и автоматизация. В допълнение към подобреното съдържание, новите курсове въвеждат значителни подобрения в потребителския интерфейс на студентите, включително дизайн, който може да се използва от всяка платформа, включително мобилни устройства.

С цел да се подпомогнат инструкторите и курсисистите да разберат обявените промени в сертификатите на Cisco са разработени следните:

    - Онлайн урок „Разгръщане на силата на новата мрежа.“ – курс, в който курсистите могат да се включат сами.
    - Преглед на продукта CCNAv7
    - CCNAv7 Често задавани въпроси
    - Плакати и флаери на Global Marketing Toolkit


Най-новата версия на Packet Tracer - Packet Tracer 7.3 също вече е факт. Packet Tracer v7.3.0 излиза в тандем с CCNAv7, за да поддържа еволюцията към новата мрежа, включително повече поддръжка за безжични и широколентови мрежи (WAN) технологии.

С Packet Tracer v7.3.0 вече можете да симулирате Cisco 4331 Integrated Services Router (ISR) с интегрирани WAN портове и безжичен контролер Cisco 3504 (WLC), включително централизирано управление, управление и отстраняване на проблеми за следващото поколение безжични мрежи. Packet Tracer v7.3.0 също има подобрения за достъпност и използваемост, поддръжка на нови CLI команди и други.

За CCNAv7 Packet Tracer 7.3.0 е минималната версия, която поддържа CCNAv7.
За CCNAv6 (и по-старите версии) останете с Packet Tracer v7.2.2.

 

официално ще излезе новата версия на курса за CCNA 7.0.

CCNA ще се преподава в три курса:

  1. Introduction to Networks v7.0
  2. Switching, Routing, and Wireless Essentials v7.0
  3. Enterprise Networking, Security, and Automation v7.0